Global Trac

Svenska Ljusgrossisten har valt att samarbeta med Global Trac när det gäller 3-fas skensystem. GLOBAL Trac belysningskensystemen är lätta och snabba att installera. De utgör helheter som består av skenor jämte adaptrar, anslutnings- och monteringsdetaljer.

Global Trac Pro – Europas mest sålda skensystem

Global Trac är ett av Europas mest använda skensystem för butiker, museum och gallerier. Skenorna är otroligt funktionella då de möjliggör enkel förflyttning av armaturer från en plats till en annan på skenan. Alla armaturer med standard 3-fasfäste passar i Global Trac vilket innebär att man normalt kan välja märke på belysningen efter smak och tycke.

Trefasskenan är tillverkad i aluminium och finns i fyra olika längder samt i färgerna vitt, svart och grått. Rekommenderat pendelavstånd är c-c 1 m, samt en minimihöjd på 2,2 m. Om skenan monteras i stängda utrymmen dit kunder och besökare inte har tillträde, t ex ett stängt skyltfönster, får den placeras lägre – dock minst 50 mm ovan golv. Skenan får inte placeras med öppningen uppåt.

Gemensamma tillbehör gör det enkelt att bygga ut och komplettera sin belysningsanläggning. Skenan kan kapas i önskad längd och med ett specialverktyg böjer man enkelt ut ledarna efteråt. Kontaktskenor Pro monteras dikt mot tak/vägg eller pendlas från tak.

Tillbehör till strömskenor för belysning är samma för infällt- och utanpåliggande montage. Det röda strecket på skarvar och avgreningar som syns illustrerat på produktritningarna skall vara i sin helhet när man gör val av artiklar för ett montage.